Prevenire afectiuni

Afectiuni tratabile cu apa alcalina Kangen

Nu se administreaza medicamente cu apa Kangen, intrucat le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai rapid.

Acnee

In functie de tipul de acnee, exista diferite modalitati de folosire a apei in scopul tratarii. Niciuna dintre ele nu va face rau, astfel incat daca o modalitate nu da rezultate incercati o alta.

Unde sunt furuncule, inflamatii si infectii (iritatii) este recomandat sa pulverizati apa puternic acida (2.7 pH) si lasati sa se usuce. Cand locul este uscat complet, aplicati pe suprafata respectiva un bandaj imbibat in apa puternica Kangen (11 pH) pentru 5 minute. Aceast lucru permite corpului sa neutralizeze acizii care provoaca acneea. Uscati zona si apoi pulverizati cu apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH) si lasati, din nou, sa se usuce. Repetati procedura de doua ori pe zi.

Unde nu este inflamat sau infectat folositi apa de frumusete 4.5 pH – 5.5 pH. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi apa alcalina Kangen.

Afectiuni ale rinichilor

Se bea cat mai multa apa kangen alcalina.

Alergii

Se consuma cel putin 2 litri/zi apa alcalina Kangen.

Alunite, negi etc.

Daca aveti anormalitati pe piele folositi apa puternic acida (2.7 pH) pentru a vedea rezultate favorabile. In cele mai multe situatii este mai usor sa folositi un bandaj imbibat cu acest tip de apa pentru bandajarea zonei respective. Schimbati bandajul cel putin o data pe zi. Cele mai multe persoane au observat ca a fost necesar sa continue procedura descrisa mai sus, de la 30 la 60 de zile pentru a vedea rezultatele. Daca alunitele, negii sunt intr-o zona care prezinta dificultati in aplicarea bandajului in timpul zilei sau in public, aplicati bandajul in timpul liber.

Amigdalita, laringita

Faceti gargara de 5 ori/zi cu apa puternic acida (2.7 pH).

Arsuri

Se recomanda sa aplicati comprese cu apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH) timp de 10 minute, apoi spalati cu apa alcalina Kangen.

Arsuri in zona stomacului

Se beau 2 litri/zi de apa alcalina Kangen. 

Arsuri solare

Daca arsura solara nu este suficient de severa pentru interventie medicala, aplicati apa puternica Kangen (11 pH) direct pe piele sau cu ajutorul unui bandaj imbibat cu aceasta apa. Cand terminati procedura aplicati apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH) pe toata zona si lasati sa se usuce. Daca doriti puteti repeta operatiunea. Pentru cele mai bune rezultate beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi de apa alcalina Kangen.

Artrita

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Astm

Se recomanda sa se bea cat mai multa apa alcalina Kangen.

Boli degenerative

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Cancer

Se poate preveni prin consumul uzual de apa alcalina Kangen.

Colesterol

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Constipatie

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Depresie

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Dertatite, dermatoze

Se spala cu apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH), iar mai apoi se clateste cu apa alcalina Kangen.

Diabet

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen. Avem multe cazuri de persoane carora le-a scazut glicemia de la 350 mg/ml la 150 mg/ml doar consumand apa alcalina Kangen neschimband regimul alimentar.

Dureri de cap

Se recomanda comprese cu apa alcalina Kangen.

Dureri de dinti

Se recomanda clatirea gurii cu apa alcalina Kangen.

Dureri musculare

Se beau cantitati cat mai mari de apa alcalina Kangen.

Dureri in gat

Se recomanda sa faceti gargara cu apa puternic acida (2.5 pH) de 3 – 4 ori pe zi, intrucat va ajuta foarte mult. Daca aveti un copil care nu poate face gargara puneti apa intr-o sticla spray si stropiti de 3 – 4 ori pe zi (nu le face rau daca inghit apa). De cele mai multe ori copiii ne spun ca le trece durerea in cateva minute.

Psoriasis sau eczeme

Cea mai buna abordare este cea folosita si in situatia acneei. Din nou, depinde de severitate. Daca este vorba de o afectiune mai severa, se recomanda folosirea de apa puternic acida (2.7 pH) si lasati sa se usuce. Cand s-a uscat complet aplicati un bandaj imbibat in apa puternic acida (11 pH) pe zona respectiva, timp de 5 minute. Acest lucru permite corpului sa neutralizele acizii care provoaca boala. Uscati zona si pulverizati cu apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH), apoi lasati sa se usuce. Repetati procedura de cel putin doua ori pe zi. Este recomandat sa pulverizati cu apa de frumusete la cel putin 2 ore. Pentru cele mai bune rezultate, beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi de apa alcalina Kangen.

Spalatul gurii

Se recomanda sa folositi apa puternic acida (2.5 pH) pentru a face gargara. Aceasta apa distruge bacteriile si alte micro-organisme extrem de rapid. Bacteriile existente la nivelul gurii conduc la producerea cariilor.

Taieturi si zgarieturi

Cand pielea a fost afectata este recomandat sa folositi apa puternic acida (2.5 pH) cel putin o data pe zi. Acest lucru ajuta sistemul imunitar sa lupte contra micro-organismelor precum bacterii, virusi etc. care pot patrunde in corp prin pielea afectata. Ulterior, aplicati pe pielea ranita apa de frumusete (4.5 pH – 5.5 pH) pentru 3 minute si lasati sa se usuce. Acest procedeu ajuta la inchiderea porilor si inlatura durerea. Pentru rezultate optime beti cel putin 50 ml/kg corp pe zi de apa alcalina Kangen.

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Schimba-ti apa, schimba-ti vita