Apa Kangen >

Aparatul LeveLuk SD-501 produce apa Kangen ®

Leveluk Sd 501Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk SD-501, este compact si usor de instalat. Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa cea mai sanatoasa care exista si care este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

Se deosebeste in mod fundamental de alte aparate disponibile pe piata. Se gaseste in marea majoritate a spitalelor din Japonia si este recunoscut ca si echipament medical. Descarcati certificatul eliberat de Ministerul Sanatatii din Japonia, vorbeste de la sine. Click aici.

LeveLuk SD-501 ca rezultat al procesului de electroliza poate crea cinci categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multe utilizari in viata de zi cu zi :

1 - 3 tipuri de apa Kangen ® alcalina (8.5 pH - 9.0 pH - 9.5 pH)
Apa alcalina, terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase. Aparatul produce 3 tipuri de apa alcalina cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2 - Apa Neutra (Apa plata | 7.0 pH)
Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. Este o apa plata cu pH 7.0.

3 - Apa Acida (Apa de frumusete | 4.0 - 6.0 pH)
Este apa de frumusete cu pH 5.5. Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astringente. Vei avea o piele stralucitoare. Inlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.
(Aceasta apa nu este de baut)

4 - Apa Puternic Acida
(Apa dezinfectant - 2.5 pH)
Este apa dezinfectanta cu pH 2.5. Inocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim in bucatarie si baie pentru a dezinfecta.
(Aceasta apa nu este de baut)

5 - Apa Kangen Puternica (Apa detergent - 11.0 pH)
Este apa detergent cu pH 11.0. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile, solutiile de spalat parchetul, solutiile de spalat gresia, oferind si un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor, indepartand pesticidele, ierbicidele.
(Aceasta apa nu este de baut)

Caracteristici LeveLuk SD 501

Celula electrolitica este echipata cu sapte electrozi, grupati in mod compact.

Caracteristici LeveLuk SD 501

Usor de folosit

Veti fi anuntati printr-un ecran cu cristale lichide LCD si o voce va va indruma. O voce clara si bine conturata pe panoul LCD va informeaza despre tipul de apa produsa si alte informatii necesare. Este foarte usor de folosit, deorece este nevoie sa atingeti numai un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul, sau pentru a modifica in sus sau in jos tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.

Diferente tehnice intre aparatul Enagic - Kangen si alte aparate

Ref : articolul din 30 August 2007 Dr. Carpenter "Nu inebuniti dupa imitatiile Enagic": "De-a lungul anilor am avut mai multe echipamente de ionizare a apei dar va pot spune ca nici una nu produce nici pe departe o apa atat de buna si cu rezultate atat de remarcabile, indiferent de ceea ce se spune."

Promisiunile si sloganurile publicitare suna bine, dar pur si simplu ele nu pot produce apa Kangen asa cum echipamentul Enagic o poate face. De fapt Kangen este marca inregistrata Enagic.

Pentru a sustine aceasta pozitie vom face o lista a caracteristicilor TEHNICE:

- Apa Kangen ® , apa pi, are proprietati net superioare de absorbtie a nutrientilor.

- Numai aparatul Enagic are posibilitatea absolut necesara de a curata electrozii cu ajutorul unui filtru de regenerare, care in functie de cantitatea de apa produsa, se foloseste o data la 4-6 luni. Acest proces este brevetat si nici un competitor nu poate curata electrozii asa cum Enagic o poate face. Toti producatorii au nevoie de acest sistem intrucat calciul si alte minerale se depun pe electrozi si impiedica producerea de apa ionizata. Oricum numai Enagic are aceasta posibilitate pentru toate echipamentele sale.

- Electrozii din cele mai multe imitatii nu sunt realizati din titan, ci din metale comune care se corodeaza in apa si care produc in mod discontinu apa alcalina cu proprietati antioxidante. In cazul in care sunt totusi din titan, dimensiunea electrozilor este dramatic mai redusa. Ionizatorul Enagic contine electrozi foarte mari din titan acoperiti cu platina. De fapt, Enagic utilizeaza in echipamentele sale cei mai mari electrozi din industrie. Este important sa intelegem ca reducerea dimensiunilor electrozilor, reprezinta o reducere substantiala a costului de productie ceea ce permite ca celelalte echipamente sa fie vandute cu un pret mult mai mic.

- Datorita utilizarii de materiale inferior calitativ si / sau solutii de curatare inadecvate, ionizatorii competitorilor nu pot produce in mod consistent apa cu ORP negativ cuprins intre -150 si -600 mV, asa cum echipamentul Enagic o face. Prin urmare nu se pot obtine imbunatatiri considerabile ale sanatatii asa cum a demonstrat echipamentul Enagic, care produce apa Kangen. De fapt cu timpul, datorita depunerilor de minerale pe placile de electroliza, valorile ORP ale apei alcaline produsa de acesti competitori devin pozitive, deci cu efect de oxidare. Valoarea negativa a ORP-ului este CEL MAI IMPORTANT beneficiu al apei Kangen.

- Cele mai multe aparate ionizatoare ale competitiei au o durata de viata mai scurta (ca rezultat al excesului de consum electric, materiale inferioare, control calitativ redus). Durata de viata a unitatii Enagic este in medie de 12 ani, variind de la 10 pana la 15 ani, oferind si o garantie totala de 5 ani.

- Testele clinice si cercetarile asupra apei au inceput de mai mult de 30 ani si au avut ca baza aparatele de apa produse pe scara industriala de catre Enagic, care la randul sau controleaza in totalitate filiala Toyo Metals. In 1997 Toyo a introdus pe piata ionizatorii pentru utilizarea casnica, vandute de catre Enagic, ionizatori realizati cu aceeasi tehnologie utilizata pentru producerea ionizatorilor industriali (pentru unitati medicale). In acest fel Enagic este singura societate care vinde ionizatori pentru casa, realizati de filiala Toyo Metals, fabrica autorizata in Japonia pentru producerea echipamentelor medicale.

- Ministerul Sanatatii Japoneze, a ales echipamentul Enagic ca si singurul echipament autorizat pentru tratamentul intern si cel extern in spitalele din Japonia.

- Multi dintre competitorii Enagic adauga o substanta salina de accelerare a electrolizei pentru a putea atinge un pH de 9.5 pentru apa alcalina. Enagic a brevetat o tehnologie care solicita un acelerator suplimentar numai pentru a produce Apa Puternica Alcalina (pH 11.5) si Apa Puternic Acida (2.5 pH), ca si apa dezinfectanta. Probabil acest lucru explica si de ce gustul apei cu pH 9.5 este mult mai bun daca provine de la echipamentul Enagic.

Ca si concluzie numai echipamentul Enagic, poate produce ani si ani, in mod consistent si continuu, apa cu calitati superioare de absorbtie si antioxidare.

Pretul aparatului LeveLuk SD-501 este de 2780 euro + TVA.

Pretul este acelasi in toata lumea, dar difera moneda de achizitie.

Daca doriti sa achizitionati aparatul LeveLuk SD-501 noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al firmei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5-7 zile aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid.

Observatii:
- Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
- Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA.
- Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA.)
- Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania)
- Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10, 16 luni.
- Aparatul are garantie totala 5 ani de zile.

Contactati-ne acum daca aveti intrebari suplimentare despre apa Kangen ® sau daca doriti a comanda (cumpara) acest aparat pentru sanatatea familiei dvs.Pret: 2.780 euro + TVA

Detalii rate aici >
Comparator preturi >
Comanda prin telefon >

Articole importante:

Instalarea aparatului Leveluk (instructiuni video) >

Intretinerea si curatarea aparatului Leveluk (instructiuni video) >

Stiati ca...?

  • Apa Kangen ® nu se vinde, se vand doar sistemele de alcalnizare si ionizare care produc aceasta apa.

  • Leveluk Sd 501
  • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk, este util mai ales pentru persoanele care au anumite probleme de sanatate.
  • Toate piramidele vietii au la baza apa.
  • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
  • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
  • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea  pana la 40 %.
  • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
  • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
Copyright
Copyright