Leveluk R

pentru persoane singure sau cupluri

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, LeveLuk R, este echilibrul perfect intre buget si calitate. Este recomandat pentru persone singure sau cupluri. Familiile ar trebui sa ia in considerare unul dintre modele Leveluk SD-501, Leveluk SD-501 Platinum, Levelul K8.

Acesta transforma apa de la robinet in timp real in cea mai buna apa existenta si este perfecta pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism. Este usor de folosit, dar este si convenabil ca pret avand in vedere rezultatele obtinute. este si convenabil ca si pret avand in vedere rezultatele obtinute.

Se deosebeste in mod fundamental de alte aparate disponibile pe piata si este recunoscut ca echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producatorul acestor inovatoare aparate, se gasesc in majoritatea spitalelor din Japonia. 

Leveluk R

Ca rezultat al procesului de electroliza poate crea trei categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multiple utilizari in viata de zi cu zi.

1 - 3 tipuri de apa Kangen ® alcalina

(pH 8.5- pH 9.0 – pH 9.0)
Apa alcalina, terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase si mai savuroase. Aparatul produce 3 tipuri de apa alcalina cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2 - Apa Neutra

(Apa plata | pH 7)
Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. 

3 - Apa de frumusete

(pH 4 – 6)
Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astringente. Veti avea o piele stralucitoare si puteti inlocui lotiunea tonica, apa micelara sau after-shave-ul.
(Aceasta apa nu este de baut)

4 - Apa Puternic Acida

(Apa dezinfectant – pH 2.7)
Inocuieste cele mai multe chimicale pe care le folosim in bucatarie si baie pentru a dezinfecta.
(Aceasta apa nu este de baut)

5 - Apa Kangen Puternica

(Apa detergent – pH 11)
Este apa detergent cu pH 11. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, geamurile, parchetul, gresia oferind un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor indepartand pesticidele sau ierbicidele.
(Aceasta apa nu este de baut)

Caracteristici Leveluk R

Celula electrolitica este echipata cu trei electrozi din titan, grupati in mod compact.

Veti fi anuntati printr-un ecran cu cristale lichide LCD si o voce clara si bine conturata va indruma si va informeaza in legatura cu tipul de apa produsa si alte informatii necesare. 

Este foarte usor de folosit, deoarece este nevoie sa atingeti un buton pentru a deschide sau a inchide aparatul ori pentru a modifica tipul de apa pe care doriti sa il obtineti.

Instalarea sistemului Leveluk

instructiuni video

Curatarea sistemului Leveluk

instructiuni video

 

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Pret Leveluk R

Pretul aparatului Leveluk R este de 1 600 euro + TVA.

Pretul este acelasi la nivel mondial, dar difera moneda de achizitie.

 

Daca doriti sa achizitionati aparatul LeveLuk R noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al companiei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma, apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5 – 7 zile lucratoare aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid. 

Observatii:

  • Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
  • Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA.
  • Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA, atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA).
  • Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania).
  • Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10 luni. 
  • Aparatul are garantie totala 3 ani de zile.
  • Aparatul se livreaza in maxim 5 – 7 zile lucratoare dupa ce s-a confirmat plata lui. 

Schimba-ti apa, schimba-ti viata