Leveluk Kangen 8

pe scurt K8

Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk Kangen 8, pe scurt K8, este cel mai inovator aparat produs de compania japoneza Enagic.

Se deosebeste fata de celelalte aparate prin cele 8 placi de electroliza, 8 limbi straine, 8 tipuri de stechere, pomparea automata a apei, ceas pe ecranul LCD, filtru inteligent cu resetare automata la schimbare, instructiuni de curatare enumerate pe ecran si ecranul LCD tactil de dimensiuni marite.

Este compact si usor de instalat. Acesta transforma in timp real apa de la robinet in cea mai sanatoasa apa, ideala pentru stabilizarea echilibrului corespunzator al pH-ului din organism.
Este usor de utilizat si convenabil ca pret avand in vedere rezultatele obtinute.

Se deosebeste in mod fundamental de alte aparate disponibile pe piata si este recunoscut ca si echipament medical. Aparatele companiei japoneze Enagic, producatorul acestor inovatoare aparate, se gasesc in majoritatea spitalelor din Japonia.

Leveluk Kangen 8

Ca rezultat al procesului de electroliza poate crea cinci categorii de apa in functie de pH-ul selectat, fiecare avand multiple utilizari in viata de zi cu zi.

1 - 3 tipuri de apa Kangen ® alcalina

(pH 8.5- pH 9.0 – pH 9.0)
Apa alcalina, terapeutica, ideala nu numai pentru baut, dar si pentru gatit. Alimentele preparate vor fi mai gustoase, deoarece isi vor pastra aroma si savoarea. Aparatul produce 3 tipuri de apa alcalina cu pH 8.5, pH 9.0 si pH 9.5.

2 - Apa Neutra

(Apa plata | pH 7)
Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. 

3 - Apa de frumusete

(pH 4 – 6)
Ofera pielii un aspect mai tanar datorita proprietatilor sale astringente. Veti avea o piele stralucitoare si puteti inlocui cu succes lotiunea tonica, apa micelara sau after-shave-ul.
(Aceasta apa nu este de baut)

4 - Apa Puternic Acida

(Apa dezinfectant – pH 2.7)
Inocuieste majoritatea chimicalelor si a dezinfectantilor.
(Aceasta apa nu este de baut)

5 - Apa Kangen Puternica

(Apa detergent – pH 11)
Este apa detergent cu pH 11. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, geamurile, parchetul, gresia, faianta oferind un luciu deosebit. Se foloseste si pentru spalarea alimentelor indepartand pesticidele ori ierbicidele.
(Aceasta apa nu este de baut)

Caracteristici Kangen 8

Celeritatea procedeului de electroliza si intensitatea cu care acesta se realizeaza este datorata celor 8 electrozi din titan cu care este prevazut acest aparat de alcalinizare si ionizare a apei conceput de catre compania Enagic.

 

 

Ecranul LCD, de dimensiuni mai mari decat anterioarele aparate, aduce un plus de rafinament si inovatie, avand totodata calitatea de ecran tactil ce ii confera o mai buna acuritate functionala.

Instalarea sistemului Leveluk

instructiuni video

Curatarea sistemului Leveluk

instructiuni video

 

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Pret Kangen 8

Pretul aparatului Leveluk K8 este de 3 660 euro + TVA.

Pretul este acelasi la nivel mondial, insa difera moneda de achizitie.

 

Daca doriti sa achizitionati aparatul Leveluk K8, noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al companiei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma, apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5 – 7 zile lucratoare aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid.

Observatii:

  • Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
  • Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA.
  • Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA, atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA).
  • Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania).
  • Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10, 16 sau 24 luni. 
  • Aparatul are garantie totala de 5 ani de zile.
  • Aparatul se livreaza in maxim 5 – 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii aparatului.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata