Enagic

Made in Japan

De peste trei decenii, compania japoneza Enagic International a fost producator de top al instalatiilor ionizatoare de apa alcalina si al masinilor de filtrare a apei. Enagic aprovizioneaza spitale si zeci de mii de restaurante cu ionizatoare alcaline industriale. Aparatele de apa Kangen sunt, de asemenea, folosite in milioane de case din intreaga lume pentru a transforma apa de la robinet in apa pura, sanatoasa si alcalina.

Compania Enagic pune accentul pe caracterul personal al modelului de marketing care utilizeaza distribuitori independenti, fiind astfel cel mai bun mod de a face apa alcalina Kangen cunoscuta. Motivul pentru care aceasta metoda functioneaza atat de bine este acela ca doar  cei care au folosit apa Kangen si s-au bucurat de beneficiile acesteia le pot impartasi din experienta lor altor potentiali utilizatori.

Noi consideram ca acest tip de vanzare si metoda de comercializare este cel mai eficient mod de a face afaceri in economia de astazi. In trecut, vanzatorii en-gross si en-detail au avut cel mai mare procent din profit. Enagic considera ca schimbarea rutei profitului inapoi la forta de distributie este adevaratul sens al afacerii Kangen (Kangen, termen japonez, insemnand « intoarcerea la origini»).

Filozofia companiei Enagic se bazeaza pe trei principii de baza:

1. Sanatate fizica
2. Stabilitate financiara
3. Sanatate mentala / metafizica

Scopul companiei Enagic este acela de a raspandi aceste principii la nivel mondial

In momentul in care achizitionati un produs de o asemenea magnitudine este responsabilitatea dumneavoastra sa aflati tot ce se poate despre producator, filozofia companiei producatoare, serviciile oferite clientilor si calitatea produsului.

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata