Apa Kangen ®

Kangen Water

Alcalina ionizata (pH 8.5 – pH 9.5)

Are 3 caracteristici importante

1. Antioxidarea

Cauza imbatranirii este oxidarea. Oxidarea = Boala = Imbatranire. Aerul pe care il respiram are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. La fel se intampla si cu corpul nostru atunci cand respiram sau cand consumam alimente ori bauturi acide. De aceea celule corpului imbatranesc. Bolile apar din cauza si ca urmare a oxidarii.

Apa Kangen ® este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti-inflamatorDin acest motiv bolnavii care sufera de anumite boli, cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc., simt beneficii imediat dupa ce beau apa Kangen ®. Se elimina asadar inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului.

In tabelul de mai jos avem masurat factorul de oxidare. Observati ca apa Kangen ® alcalina ajunge la minus (-) 400, ceea ce inseamna ca este puternic antioxidanta, in timp ce bauturile acidulate gen Cola, Fanta, Sprite au un factor de oxidare de plus (+) 400.

1. Micro-structura

Apa pe care o bem de la robient, apa plata, apa minerala, apa de izvor este compusa din micro-structuri formate din 15-20 de molecule in fiecare grup. De aceea, atunci cand bem apa normala simtim ca ne umflam, nu hidrateaza, nu intra in celule, organismul o absoarbe lent si o eliminam. Apa Kangen ® produsa de aparatul Enagic prin electroliza se transforma intr-o structura mica; moleculele din micro-structuri se micsoreaza de 3 ori, devenind o apa cu o putere mare de hidratare si inflitrare in organism, in celule. Este apa care ajunge la creier in 60 de secunde. O apa normala ajunge la creier in 10 minute.

Astfel se explica de ce oamenii cu afectiuni ale sistemului osos si ale spatelui se vindeca cu apa Kangen ®. Pentru ca este mult mai fina, ea penetreaza foarte bine si cartilagiile care sunt foarte slab vascularizate.

Apa vie Kangen ® ajuta la slabit. Zona abdominala si zona soldurilor sunt zone nehidratate, iar apa Kangen ® le hidrateaza si sprijina spargerea depozitelor de grasime acumulate.

3. Alcalinitatea

Sangele, pentru a mentine corpul in functiune, trebuie sa aibe un nivel de alcalinitate cuprins intre 7.35 pH – 7.43 pH. Aerul pe care il respiram este acid, mancarea si bauturile pe care le consumam sunt acide. Cum reuseste sangele sa isi pastreze alcalinitatea aceasta? Transforma aciditatea pe care o primeste din mancare in reziduri acide, pe care le depune in diferite organe ale corpului, in rinichi sub forma de pietre la rinichi, sub forma de colesterol, la bila, pe colon, in articulatii, etc. Mai mult, pentru a se ajuta ia calciul din oase si dinti generand cariile, osteoporoza etc.

Apa Kangen ® este apa alcalina ionizata, are un pH cuprins intre 8.5 – 9.5 si ajuta sangele in neutralizarea acestor depuneri acide, vindeca si previne bolile care apar din surplusurile acide.

De asemenea, multi medici (printre care si Otto Warburg, care a primit premiul Nobel) au declarat ca intr-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvolta cancerul. Toate bolile apar in momentul in care corpul devine acid. Cu cat corpul este mai acid cu atat este mai bolnav, insa, cu cat este mai bazic, alcalin este mai sanatos.

Anumite alimente precum carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi carne+cartofi, branza+paine etc.) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele precum cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza, de asemenea, aciditate in organism. Conform experimentelor realizate, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 pahare de apa PI Kangen ®.

Cand vom constientiza si intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi niciun dubiu ca utilizarea apei alcaline ne imbunatateste sanatatea. Pentru a duce o viata lunga, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din organismul nostru. Si putem face acest lucru simplu, cu usurinta, trebuie sa bem zilnic apa Kangen ® alcalina.

Cum incepem sa bem apa Kangen?

Este recomandat ca persoanele care incep sa bea APA KANGEN ® sa consume apa cu pH 8.5. 

APA KANGEN ® este obtinuta prin apasarea butonului albastru al aparatului. 

 

Apasarea multipla va duce la mai multe nivele de APA KANGEN ®. Aceasta apa este disponibila prin furtunul de sus flexibil.

Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi. Daca depuneti efort fizic solicitant, participati la activitati atletice sau aveti probleme de sanatate aveti nevoie sa beti mai multa apa pentru a va mentine sanatosi si corespunzator hidratati. In aceste situatii este recomandat sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi, iar daca respectati cantitatea de apa necesara pentru corpul dumneavoastra, apa va produce miracole. S-a constatat ca persoanele care beau minimum 50 ml de APA KANGEN ® pe zi obtin cele mai rapide rezultate.

Dupa ce ati baut cu succes cantitatea de apa sugerata de 8.5 pH timp de doua saptamani (cu succes insemnand ca nu ati avut niciun disconfort) puteti mari nivelul apei pana la pH 9.0. Continuati sa beti cantitatea de apa sugerata de fiecare data cand setati aparatul, pentru cel putin 2 saptamani. Dupa ce ati baut cu succes cantitatea sugerata de pH 9.0, neavand disconfort, altul decat urinari dese, puteti sa mariti pH-ul la 9.5.

Simptomele de curatare

Ocazional intalnim oameni care experimenteaza simptomul de „curatare”. 

Acest simptom este cauzat de corpul care incearca sa elimine toxinele acumulate si rezidurile acide.

 

Daca aveti aceste simptome precum dureri de cap, eruptii ale pielii, tuse, etc., cand incepeti sa beti apa Kangen cu 8.5 pH, mariti cantitatea de apa pe care o beti pentru a ajuta neutralizarea si eliminarea toxinelor din organism.

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Schimba-ti apa, schimba-ti viata