Anespa DX

spa-ul tau acasa

Noul sistem spa Anespa DX transforma baia dvs. intr-un resort natural cu apa termala

Acesta transforma apa de la robinet in timp real in apa termala ionizata cu minerale, usor alcalina (pH 6.8 – 7.5). Echipat cu un nou filtru ceramic inlatura 100% clorul si alte substante daunatoare din apa si adauga minerale sanatoase pentru piele si par. 

Bucurati-va de o experienta de primavara calda cu Anespa DX! Cu un flux abundent de apa mineralizata si un cap de dus cu masaj relaxant, baia se poate transforma instantaneu intr-o oaza de relaxare. Genereaza minerele ionizate pentru dusul sau baia de acasa.

Caracteristici Anespa

Experienta Spa in propria baie

 

Bucurati-va de un dus sau de o baie grozava cu noul sistem Anespa DX

Filtrele ANESPA contin ingrediente atent selectionate, benefice pielii, precum „tufa”, o piatra minerala realizata prin precipitarea carbonatului de calciu si solidificarea acestuia. „Tufa” este un mineral ce se gaseste in unele dintre cele mai vechi izvoare cu apa termala din Japonia.

Cartusul de purificare al apei
Turmalina sau turmalinul este un cristal semipretios cu o structura chimica variabila, un silicat complex de aluminiu si bor. Caracteristica turmalinei este aceea de a activa apa prin folosirea efectului de ion negativ. Aceasta indeparteaza toate impuritatile, precum compusii organici cu ajutorul fibrei de carbon activ transformand apa de la robinet in apa de buna calitate si imbunatateste astfel eficienta bilelor ceramice. 

Magnetul tip neodim – fier – bor (NdFeB)
Magnet cunoscut si sub numele de „neodymium” este unul dintre magnetii care contine un metal din categoria pamanturilor rare care depaseste forta coercitiva si produsul energetic al oricarui magnet cunoscut pana in prezent. Din acest motiv, acest produs reprezinta generatia inovativa a magnetilor ce au la baza metale rare. Acest magnet de inalta calitate poate descompune moleculele de apa in grupuri mai mici pentru a activa apa (micro-clustering). Totodata, ajuta la o mai buna si rapida absorbtie a mineralelor. 

Filtrul ceramic
Filtrul contine un strat de ceramica de aproximativ trei ori mai mare decat al altor produse conventionale. Acesta contine bile ceramice care genereaza ioni negativi, producand efectul de relaxare si impiedicand oxidarea.

Certificari

Enagic este certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485.

Pret Anespa DX

Pretul aparatului Anespa DX este de 2 200 euro + TVA.

Pretul este acelasi la nivel mondial, dar difera moneda de achizitie.

 

Daca doriti sa achizitionati aparatul LeveLuk SD-501 noi va ajutam sa completati toate formularele necesare. Daca sunteti din Romania, comanda se trimite la Dusseldorf, Germania, sediul european al companiei Enagic din Europa. Se primeste factura proforma, apoi dvs. pe baza acestei facturi faceti plata in contul bancar al firmei Enagic in Dusseldorf. In 5 – 7 zile lucratoare aparatul soseste acasa la dvs. prin curier rapid. 

Observatii:

  • Pentru a efectua plata aveti nevoie de un cont in euro.
  • Transportul din Germania pana in Romania este de 34 euro + TVA.
  • Daca achizitionati aparatul pe o firma platitoare de TVA, atunci nu mai trebuie sa platiti TVA-ul, intrucat este o achizitie intracomunitara (scutita de TVA).
  • Valoarea TVA-ului este de 19% (TVA-ul din Germania).
  • Aparatul se poate achizitiona avantajos si in rate pe 3, 6, 10, 16 sau 24 luni. 
  • Aparatul are garantie totala 5 ani de zile.
  • Aparatul se livreaza in maxim 5 – 7 zile lucratoare dupa ce s-a confirmat plata lui. 

Schimba-ti apa, schimba-ti viata