Apa Kangen

Apa Kangen ® alcalina ionizata (Kangen Water)

Beti in fiecare zi apa Kangen ® alcalina ionizata.

Apa Kangen ® are 3 caracteristici principale

Apa alcalina ionizata Kangen ® - Kangen Water1. Antioxidarea
2. Micro-structura (Micro-clustering)
3. Alcalinitatea

1. Antioxidarea

Cauza imbatranirii este oxidarea. Oxidarea = Boala = Imbatranire. Aerul pe care il respiram are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. La fel se intampla si cu corpul nostru cand respiram sau cand consumam alimente sau bauturi acide. De aceea celule noastre imbatranesc. Bolile apar din cauza oxidarii.

Apa Kangen ® este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti-inflamator. Din acest motiv bolnavii care sufera de anumite bolii cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc, au beneficii imediat dupa ce beau apa Kangen ®. Se elimina inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului.

In tabelul de mai jos avem masurat factorul de oxidare. Observati ca apa Kangen ® alcalina ajunge la minus (-) 400, ceea ce inseamna ca este puternic antioxidanta, in timp ce bauturile acidulate gen Cola, Fanta, Sprite au un factor de oxidare de plus (+) 400.

Factorul de oxidare - apa alcalina kangen

2. Micro-structura (Micro-clustering)

Apa pe care o bem de la robient, apa plata, apa minerala, apa de izvor este compusa din micro-structuri formate din 15-20 de molecule in fiecare grup. De aceea cand bem apa normala simtim ca ne umflam, nu hidrateaza, nu intra in celule, organismul o absoarbe lent si o eliminam. Apa Kangen ®, produsa de aparatul Enagic prin electroliza se transforma intr-o structura mica; moleculele din micro-structuri se micsoreaza de 3 ori, devenind o apa cu o putere mare de hidratare si inflitrare in organism, in celule. Este apa care ajunge la creier in 60 de secunde. O apa normala ajunge la creier in 10 minute.

Astfel se explica de ce oamenii cu afectiuni ale sistemului osos si ale spatelui se vindeca cu apa Kangen ®. Pentru ca este mult mai fina, ea penetreaza foarte bine si cartilagiile care sunt foarte putin vascularizate.

Apa vie Kangen ® ajuta la slabit. Grasimile la barbati la burta si la solduri la femei sunt zone nehidratate iar apa Kangen ® hidrateaza aceste zone.

3. Alcalinitatea

Sangele, pentru a mentine corpul in functiune, trebuie sa aibe un nivel de alcalinitate cuprins intre 7.35 pH - 7.43 pH. Aerul pe care il respiram este acid, mancarea si bauturile pe care le consumam sunt acide. Cum reuseste sangele sa isi pastreze alcalinitatea aceasta? Transforma aciditatea pe care o primeste din mancare in reziduri acide, pe care le depune in diferite organe ale corpului, in rinichi sub forma de pietre la rinichi, sub forma de colesterol, la bila, pe colon, in articulatii, etc. Mai mult pentru a se ajuta ia calciu din oase si dinti generand cariile, osteoporoza.

Apa Kangen ® este apa alcalina ionizata, are un pH cuprins intre 8.5-9.5, ajuta sangele in neutralizarea acestor depuneri acide, vindeca si previne bolile care apar din surplusuri acide.

De asemenea multi medici, printre care si Otto Warburg, care a primit premiul Nobel, au declarat ca intr-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvolta cancerul. Toate bolile apar in momentul in care corpul devine acid. Cu cat corpul este mai acid este mai bolnav, cu cat este mai bazic, alcalin este mai sanatos.

ph alcalin acidAnumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza de asemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 pahare de apa PI Kangen ®.

Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi nici un dubiu ca utilizarea apei alcaline ne imbunatateste sanatatea. Pentru a duce o viata lunga, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din corpul nostru. Si putem face acest lucru usor, nu trebuie decat sa bem zilnic apa Kangen ® alcalina.

Cum incepem sa bem Apa Kangen ® ?

Este recomandat ca persoanele care incep sa bea APA KANGEN ® , apa alcalina ionizata, sa bea apa cu pH 8.5. APA KANGEN ® este obtinuta prin apasarea butonului albastru al aparatului. Apasarea multipla va duce la mai multe nivele de APA KANGEN ®. Aceasta apa este disponibila prin furtunul de sus flexibil. Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi. Daca faceti munca fizica solicitanta, participati la activitati atletice, sau aveti probleme de sanatate aveti nevoie sa beti mai multa apa pentru a va mentine sanatosi. In aceste situatii este recomandat sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi, si daca respectati cantitatea de apa necesara pentru corpul dumneavoastra, apa va produce miracole. S-a constatat ca persoanele care beau minimum 50 ml de APA KANGEN ® pe zi obtin cele mai rapide rezultate.

Dupa ce ati baut cu succes cantitatea de apa sugerata de 8.5 pH timp de doua saptamani (cu succes insemnand ca nu ati avut nici un discomfort) puteti mari nivelul apei pana la 9.0 pH. Continuati sa beti cantitatea de apa sugerata de fiecare data cand setati aparatul, pentru cel putin 2 saptamani. Dupa ce ati baut cu succes cantitatea sugerata de 9.0 pH, neavand discomfort, altul decat urinari dese, puteti sa mariti pH-ul la 9.5.

Simptomele de curatare

Ocazional intalnim oameni care experimenteaza simptomul de "curatare". Aceasta este cauzat de corpul care incearca sa elimine toxinele acumulate si rezidurile acide. Daca aveti aceste simptome precum durerei de cap, eruptii ale pielii, tuse, etc., cand incepeti sa beti apa Kangen cu 8.5 pH, mariti cantitatea de apa pe care o beti pentru a ajuta neutralizarea si eliminarea toxinelor din sistem. Daca aveti aceste simptome dupa marirea pH-ului, reveniti la setarea anterioara de apa si continuati sa beti acel nivel de pH pana la disparitia siptomelor. Acesta este drumul cel mai scurt pentru a ajunge sa beti apa cu pH de 9.5.

Click aici pentru descrierea completa a sistemului de alcalinizare si ionizare a apei, Leveluk SD-501, aparatul care produce apa alcalina Kangen ® (Kangen Water)Comparator preturi >
Comanda prin telefon >

Stiati ca...?

  • Apa Kangen ® nu se vinde, se vand doar sistemele de alcalnizare si ionizare care produc aceasta apa.

  • Leveluk Sd 501
  • Sistemul de purificare, ionizare si alcalinizare a apei, Leveluk, este util mai ales pentru persoanele care au anumite probleme de sanatate.
  • Toate piramidele vietii au la baza apa.
  • Corpul uman este compus din aproximativ 70% apa.
  • Procentul de apa din organism variaza in functie de varsta: de la 97% la embrionul de 7 zile, scazand treptat la 65-75% la adult si 50-55 % la varstnic.
  • La persoanele obeze, procentul de apa din organism poate scadea┬á pana la 40 %.
  • Creierul contine 83% apa, sangele 83%, ochii 95%, muschii 75%, plamanii 86%, rinichii 83%.
  • pH - cantitatea de hidrogen activ. pH-ul este de la 0 la 14. 0-7=acid, 7-14=bazic.
Copyright
Copyright